Danh ngôn về cuộc sống

THÔNG TIN GIÁO DỤC 24/24

Hổ trợ trực tuyến

  • (Vô Thường)
  • (ntn_dau)

Điều tra ý kiến

Bạn thấy trang này như thế nào?
Đẹp
Đơn điệu
Bình thường
Ý kiến khác

Ảnh ngẫu nhiên

270.jpg DAO_NHUNG.jpg 1.gif Bai_lam_so_3.flv Bai_thi_so_2.flv Bai_lam_so_1.flv 008_Dao_Nhung.jpg N.jpg Songcoichvibietvothuong.jpg Danhngoncuocsong220.jpg NOI_AY_CON_TIM_ME.swf FunPhotoBox1152701303cwzzgf.gif IMG_38591.jpg 1166.jpg WP_20150919_23_00_39_Pro.jpg IMG_5684.jpg IMG_4605.jpg IMG_6692.jpg Thiepsn.jpg ChucMungNamMoi.jpg

Thống kê

  • truy cập   (chi tiết)
    trong hôm nay
  • lượt xem
    trong hôm nay
  • thành viên
  • Thành viên trực tuyến

    1 khách và 0 thành viên

    Sắp xếp dữ liệu

    Gợi ý giải đề tiếng Anh 10 TPHCM năm 2014

    Nhấn vào đây để tải về
    Hiển thị toàn màn hình
    Báo tài liệu có sai sót
    Nhắn tin cho tác giả
    (Tài liệu chưa được thẩm định)
    Nguồn: St Báo TN
    Người gửi: Đào Thị Nhung (trang riêng)
    Ngày gửi: 22h:21' 23-06-2014
    Dung lượng: 47.0 KB
    Số lượt tải: 9
    Số lượt thích: 0 người
    KÌ THI TUYỂN SINH LỚP 10 TRUNG HỌC PHỔ THÔNG
    Khoá ngày 21 tháng 06 năm 2014 tại TP.HCM
    Môn thi : ANH Thời gian: 60 phút (không tính thời gian giao đề)
    I. Choose the word/ phrase (A, B, C or D) that best fits the space in each sentence. (2.5 pts)
    1.- “Do you like watching the news. Thang?” – “___________. It’s very informative.”
    A. Yes, I do B. Not really C. No, I don’t D. Quite the opposite
    2. Plastic bags seem good for carrying things. _________, people carelessly throw them away after use.
    A. Because B. However C. Although D. Therefore
    3. An anthem is a song which is sung _______ special occasions.
    A. of B. at C. on D. in
    4. It was the world’s ________ volcanic eruption in more than 50 years.
    A. large B. larger C. the largest D. largest
    5. The 2014 UN Day of Vesak attracted thousands of Buddhists from nearly 100 countries ________ the world.
    A. on B. at C. around D. above
    6. In the afternoon, when Tam _______ his homework, he helps Mr.Brown on the farm.
    A. takes B. completes C. does D. makes.
    7. Mr.Bao said , “I am so ________ of having been a Dien Bien Phu soldier.”
    A. interested B. excited C. proud D. keen
    8. They _________ go fishing offshore if they had a bigger boat.
    A. can B. may C. could D. will
    9. “To the ____________ me to love this country.”
    A. person teaches B. man that teach C. one who teaches D. who teaching
    10. – “_______” - “But Grandma, the forecast says it’ll be sunny.”
    A. Remember the new words by heart B. Let’s eat out
    C. Let me go shopping D. Don’t forget to bring along a raincoat
    Answers:
    1. A 2. B 3. C 4. D 5. C
    6.B 7. C 8. C 9. C 10.D

    II. Choose the underlined word or phrase (A, B, C or D) that needs correcting. (0,5 pt)
    11.Plastic is make from natural gases and petroleum – a thick oil that people remove from the earth.
    A B C D
    12. The festival was an opportunity to tighten solidarity and friendly to make a better society.
    A B C D

    Answers: 11. A 12. C
    III. Choose the word (A, B, C or D) that best fits the blank space in the following passage. (1,5pts)
    If you ask me about the person who has the most influence on my life, I must (13)________ you it is my father. You ask me what I think about my father. Great! great! My father is the best person in the world. Do you know what I (14)_____ ? He is a considerate and generous man who is loved not only by his family (15)______ by all his friends. His great sense of humor (16)_______ him from others. To his colleagues, he is a (17)_____ man who is always helpful and creative in his job. In a word, my father’s terrific! I’m so happy to have him as a friend, an advisor, and (18)_____ a father. I love him so much. Happy Father’s Day, Daddy!
    13. A. speak B. say C. tell D. talk
    14. A. suppose B. expect C. believe D. mean
    15. A. but also B. and also C. but as well D. and neither
    16. A. amuses B. takes C. prevents D. distinguishes
    17. A. hard-work B. working- hard C. hard-working D. work-hard
    18. A. besides B. almost C. above all D. at least
    Chú ý: Thí sinh chỉ ghi mẫu tự A, B, C, hoặc D vào ô trả lời
    Answers:
    13. C 14. D 15.A
    16. D 17.C 18.C

    IV. Read the passage, then decide if the statements that follow it are True or False. (1.0
    Avatar

    Gợi ý giải đề tiếng Anh 10 TPHCM năm 2014

    Avatar

    Mai vào Đà Nẳng 8/7

    Avatar

    Em làm đẹp lắm

    Avatar

    Hãy một chuyến về Miền Tây đi.

     
    Gửi ý kiến

    CLICK VỀ ĐẦU TRANG